televizyon bagimliligi – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
evde oturan danaların yapacak şey ararken evde bulduğu en değişik şekilli cihazlara bağlanması.yıllar sonra bu danalar semirip öküz olduklarında kitap okuyanlarla aşık atabileceğini sanarak n olcak ben bunu gördüm ben gittim oraya ne ki yani bende de var gibi şizofrenik kavgalara girerler.üzülmesinler .kitap okumaları gerektiğini anlamış öleceklerdir.
zamanını daha hayırlı daha güzel işlerle doldurmak yerine renkli camın önüne gecip baskalarının hayatlarını izleyenlerin,dizileri gercek sanan zihniyetin,ellerine bi tas cekirdek alarak basından kalkamadıkları televizyonun hayatlarına yön vermesine izin veren insanlar toplulugudur.her seyin oldugu gibi televizyonunda bagımlılıgı zararlıdır.
evde topu topu 3 kanal çektiği için insan istesede bağımlısı olamıyor.. ki insan ister mi diyen olursa tiz vakitte cevabını verecek olursam evet sözlük hemşerim insan bazen kendini evine kapatmak kendi içine çekilmek ve dışarıyla ders dışında hiç bir bağlantısı kalmamasını istiyorsa ister, sorunlu kişiliklerde görülebilir..