mor ve otesi – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
türkiye'de kaliteli müzik adına yapılan işlerin az olmasından faydalanıp kendilerini ilk günden beri azcıkta olsa geliştirebilmiş ama daha cok yol alması gereken bir rock grubudur.

en iyi şarkıları olan 23 pek bilinmez.

siyasi görüşlerinin sol oldugunu söylerler bu grup üyeleri fakat ne yazık ki sözleriyle davranısları uymaz ve fanta ile turneye cıkarlar.zaman geçer koçfest'e cıkarlar.ama hala solcuyuz biz,dünyanın bu durumunun en büyük sorunu kapitalizmdir derler.

siyasi mesaj veren şarkı yapmaya çalısırlar ama o şarkılar clublere meze olur.dayanamazlar.müzikle yapmaları gereken şeyleri cehaletlerinden olsa gerek sahnede şarkı aralarında yaparlar.'basbakanın seviyor musunuuuzzzz?' diye sorular sorarlar ama bir diğer şarkıda fanta turnesinden kazandıkları parayla aldıkları gitarlarıyla müzik yaparlar.(ibanezle çalıcağınıza adi bi kort alın üstünü bağıs yapın.daha cok dinlerim sizi)

sen eğer arkanda ki afişlerde koçfest yazarken che'nin resmini ekrana yansıttırıp şirket mirket anlamam diyebiliyorsan sana yazıklar olsun derim ve bende seni anlamadıgımı dile getiririm.
bir derdim war adında şahane bir şarkıya imza atmış ama daha sonraki albümleriyle lise sıralarına dönüş yapıp reklam grubu olan topluluk
kafamı karıstırmaktadırlar.ilk entry zamanın ötesine yollasınlar ama onlar...sevmeyemi basladım ne?
hakkında duyduğum söylentilerden sonra her şarkılarında '' acep şimdi ne mesaj veriyorlar '' diye dedirten delirten ve düşündüren grup.
cuntacı generallere gönderme yapar ve halkçı söylevler verirken nası oluyosa burjuva ağzından ödün vermeyen bir vokali var bu grubun... müziği süperdir o ayrı...
bu yıl yurovizyon(u: swh)da ülkemizi temsil edecek rock grubu.gecen sene ki 'lordi' şaşkınlıgının ardından alınmıs bir karardır.
2008 eurovision şarkı yarışmasında türkiyeyi temsil edecek olan ve döndüklerinde yüzlerinin alacağı renk grup isimleriye bayağı bir benzeşecek olan gruptur kanımca... mor yüzler fakat ötesini görmek istemiyorum.(u: halbuki ben sizin kalitenize inanıyordum.)(u: bu yarışmada ne işiniz var)(u: yolunuzu mu kaybettiniz?)