abbas guclu – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
trt 1 de pazartesi akşamı yayınlanan (18.08.08), tayfun taliboğlunun sunduğu nasılsınız? adlı program da ydu nün her zamanki gibi tüccar vekilliğini! yapıp, okulu müşterilerine pazarlama çalışması içerisinde olan hüseyin gökçekuş a okkalı ayar vermiş, anti YDU cü! milliyet gazetesi yazarı

kktc üniversiteleri ile ilgili 2004 yılına ait eleştirel bir yazısı için:

http://makale.turkcebilgi.com/kose-yazisi-8469-abbas-guclu-kktc-universiteleri-yoku-takmiyor.html
kendiside duruma göre sağa yada sola bakan gazetecilerdendir..genç bakış adlı programın sunucusudur..madem ayar vermeye bu kadar niyetli özel üniversite rektör yada pazarlayıcılarına kendisi neden sürekli belli başlı özel okullarda program yapmakta ve çağırılmasına rağmen kktc üniversitelerinin başvurularına cevap vermemektedir?oturup insanlara şak şakcılık yaptırıp karne tutmak sağa sola ayar vermek ile işlerin en basidini misyon edinmiş kişi..ha yaptığı iş saygıyı hak eder mi genç bakış türkiye'de bir ilk ve tek olduğu için evet..ama kendisinin sürekli değişen siyasi ve ayarvari görüşleri bende liboş bir kişi olduğu duygusunu uyandırmaktadır..
feci halde poz kesen sunucumsudur.gittiği bir kaç okul haricinde bazılarının davetlerini geri çevirmekte,bazılarından sa hiç davet almamaktadır.

yayın anında ki gülen suratı,reklama girilen anda yayında kendisine ayar veren öğrenciyi ve arkadas grubunu dısarı atırarak bozulmuştur(u: bir arkadaş sölemişti)(u: swh)(u: olm varya abbas geldi öğrenciyi attı lan)