internetten kiz kaldirmak – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
yonja.com,gonca.com tarzi arkadaşlık sitelerine üye olup kendi egolarini tatmin etmek için yazılan infolar,abidik gubidik fotolar,ztn herkes para içinde yüzüyo,herkes reina'ya gidiyo(u: kızılay çadırı sanki),herkes sugibi absolut içiyo,tanimadığı 500 tane insan eklio(u: hepsi benim arkadasin ben cok soysalim yapim bu ),bide üstüne üstlük bunu karşı tarafında böyle yaptığını bile bile ona inaniyo

geçelim bunlari
arasıra heves etsemde hiçbirzaman yapmadığım,yapamadığım olay.. anlamsız gibi.. napıcam kuala lumpurdan kızmı ayarlıcam.. yapanların bi çıkarı olduğuna şahit olamadım.. aşmak gerek.. nette zaman öldürme yolları işte..
özgüven eksikliği içinde,bilgisayar bagımlısı insanların,netten kendilerini daha iyi yalanlar anlattıkları için basarılı oldukları eylem...
kendinde bir kızın karşısına birebir çıkabilecek onunla 2 laf edebilecek özgüveni bulamayan erkeklerin tercihidir ki buldukları kızlar da o tip insanlardır,neticede tencere yuvarlanır kapağını bulur.
millet kizi kaldirdigini saniyo ama o kiz onun gibi 5000 erkekle konusuyo.adamda bi havalara giriyo.kizi kaldirdi yaa ondan..
gayet yalan bir eylem..yapanlar olduğuna daüir söylemler olmasına rağmen daha canlısıyla karşılaşmışlığım yok