bir kadin ne ister – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
herşeyinizi yani belleğinizi,yaşamınızı,sevginizi,arkadaşlığınızı,sırlarınızı,ve hayatınızı.. bir tek şeye kalsın der:dertleriniz(ama kendi dertleri ile sizi doğduğunuza pişman eder...) na'palım katlanacaz...
sarı kanaryanın yazmıs oldugu entryden sonra bolca gülmemi sonrada düsünmemi sağlamıs bir sorudur efenim bu.öyle ki gercekten asla sadece ilgi ile sınırlı kalmaz bu.kadın her konuda tatminlik duygusunu ister.askta da bu böyledir-gündelik hayatta da-parada da-cinsellikte de.bunlardan birisi eksik oldumu kadın o erkekten muhakkak sogur ve yeni denizlere yelken acmaya baslar.ama bu yelken acmalar sırasında hem zaman ilerler ve yaşlanır hemde gemi için benzin harcar yani yıpranır.böylece yeni bir denize alısmakta zorlanır.neymiş?erkeğin kadına değil kadının erkeğe ihtiyacı varmış.ve bir daha neymiş?bir kadın diğer kadınlardan üstün olmak istermiş.

edit:sadece ilgi isteyen kadın kaldıysa bana el sallasın...ben merhaba derim ona...
katılıyorum maalesef sadece ilgi isteyen kadın yok.kadınlar sandığımız kadar saf we duygusal değil.aslında çoğu şeytanlık onlardan çıkıyor.bu demek değil ki erkekler melek,asla!erkeklerde nerde saçmalık war hepsini isterler.
kendisi de asla bilmez bu sorunun cevabını.. ve haliyle işin kolayına kaçar.. tek bir kelimeyle özetler isteklerini.. ''her şey''
ikinci bir kadin olmamasini ister elbette aslinda threesome da gusel bisidir en azindan oyle gibi.. yoksa degil mi? bilemicem artik..
bu sorunun cevabi asirlar gecse de bulunamaz.matematikciler "x" i bulamıyorlar yaa bu da onun gibi bisi.bence kadinlar zengin ve enerjisi bitmeyen bir koca,bir kamyon dolusu sopadan baska bir sey istemez..!
valla kadınların istekleri bitmez..mel gibson'sın oynadığı what women want adlı filmdede görebileceğimiz gibi kadınların ne istediğini onların düşüncelerin duyarak öğrenebilen bir adamın bile eninde sonunda nasıl kafayı yediğini görebilirsiniz..

aslında daha yakın bir örnek daha war;kadınlar ne istediklerini kendileri bile o kadar bilmiyorlarki hemen hemen herkesin yaşadığı;2li ilişkilerdeki kıskançlık mezusunu daha iyi bir örnek olarak verebiliriz..fazla kıskanırsın beni boğuyorsun deyip zırlarlar,kıskanmazsın;sen beni hiç kıkanmıyorsun yoksa beni sevmiyormusun deyip gene zırlarlar..ne istiyorsun ben anlamadımki be kadın!!çok garip kişiliktedir bu hatun milleti yahu