pazar zirvesi – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
yeniden bir araya gelme ve sözlüğü canlandırma adına yapılacak olan zirvedir. hiçbir zaman eskisi gibi olmaz tezini çürüteceğimiz zirve olmasını bekliyorum ve de istiyorum. yeni gelenlerinde zirvemize neşe ve heyecan katmasını umit ediyor hepinize kucak dolusu sevgi ve saygılarımı gönderirken esenliklerde diliyorum efenim.
ikinci nesilin renk katacağı eğlenceli zirvedir. diğer bütün zirveler gibi bu zirvedede samimiyet ve muhhabbet iç ısıtacak alkol alanların konuşması yamulacak almayanların kahkahaları artacak ve eğlence tavan yapacak olan zirvedir.
muhtemelen ve inş benim de teşrif ediceğim zirvedir..(her ne kadar eski nickim rock4live dan dolayı tam bir 2.nesil sayılmasam da idare ediverin artık)
saint ashes ile birlikte katılacağım zirvedir. sözlük yazarlarının hoş sohbeti ile cadının sevimli ortamı karıştığında tadından yenmeyecek akıllarda kalacak unutulmayacak zirve olması kesin gözüken zirvedir.
kimi yazarların kaldıramadıkları ve gelme cesareti bulamadıkları zirvedir.... alkollü olması olaya daha bir keyif katacaktır...