uyanir uyanmaz sigara icen insan – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
vardır böyle tipler efenim.sabah kalkar kalmaz daha odadan cıkmadan-yüz yıkamadan-su bile içmeden sigara yakarlar.ilk sigara tanımını biraz abartmıslardır bunlar.ne gerek var kardesim biraz sabret kahvaltını yap sonra yak sigaranı.(ah birde kendime söz gecirebilsem)
beyinden gelen uyarıya cevap vermek.

-beyin:kalk hadi iç amma tembelsin bu ne uyku böle.

-insan:aa doğru bak onu unutmuştum iyiki hatırlattın

(ve insan yine yanlış olanı yapar bir siagara yakar)
sigara içmenin ne olduğunu bilmeyen sağlıklı bünye sahiplerinin hiç bir zaman anlayamayacağı uyukudaykn aşa yukarı 10 saat boyunca sigara içmeden dinlenmede olan bünyenin nikotin nikotin diye bağırmasıdır o ilk nefeste bünye nikotinle buluşur tadına varılmaz bi hazzın ardında 2, nefes 3 4 ...tabi kahvaltıdan sonra içilirse daha mükemmel olur ama insan nefsine ne zaman yenebilmişki
sigara sağlığa zaralıdır bi bok yiyip başlayanlar kelepçesinden kurtulamaz ama genç arkadaşların hiç yaklaşmamalarını temenni ediyoruz

sosyal mesajda veririrmişim

tabi imam osurursa cemaat sıçarmış ama

imamın dediğini yap yaptığını yapma demişler
bırak kahvaltıyı falan, sabah uyanır uyanmaz insanın üzerinde bir sersemlik olur ya, yataktan çıkıp güne başlamadan önce elinizi sigara ve çakmağa uzatıp bir sigara yakmak ve o sigarayla kendinize gelmek gibisi var mı? malesef ben sadece kıbrısta yapabiliyorum bunu..
ancak uyandıktan 20 dakikda sonra bir fincan çay veya nescafe eşliğinde yaptığım eylem. zira uyandıktan sonraki 20 dakikada gözümün önünden loading please wait yazısı geçiyor.
Çalan saat yerine sigaraya uzanan insan tipidir.

bu tipi denizde sigarayla veya futbol oynarken sigarayla görebilirsiniz . (u: üzülerek söylüyorum) (u: beni her türlü görebilirsiniz.)