kobe bryant – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
havada bale yapan, lastikten bile daha esnek olan nba'de hala los angeles lakers forması giyen, nba 2007 slam dunk contest'te juri olan (onu orda juride görünce yaşlandığımı hissettim) ve 41 dakika formasını giydiği bir maçta 81 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 21/33 iki sayı, 7/13 üç sayı, 18/20 serbest atış isabeti ile nba oyuncuları arasında efsaneleşen skorer nba oyuncusu...
eğer bir oyuncu bir daha 81 sayı atarsa ben artık basketbol oynamıcam dediğim zaten o kadar sayıyı bir maçta dünya üzerinde sadece onun yapabileceğine inandığım basketbola başlama sebeplerimden biri.
mükemmel bir oyuncu..adeta basketbol için yaratılmış ama biraz da şımarık olmasa dört dörtlük olacağı kanaatindeyim
atom karınca gibi sahanın her yerinden çıkabilme kabiliyetine sahip bazen nba maçları yerine kendisini takip ettiğim şahıs ve o'neal lla (böyle yazıldığından emin değilim ama) oynadıkları maçlarda süper ikili oluşturan kişilik
nba'deki en yetenekli forvetlerden biridir kanımca,vince carter ve tracy mcgrady ile uzaktan akrabadır..lakers'da shaq'in desteğini aldığı dönemler kariyer olarak büyük başarılara imza attıktan sonra shaq'ın miami'ye geçişi ile takımı tek başına sırtlama durumuna düşmüş yinede performansını hep yüksek tutmuştur.adidas ile olan sponsorluk bağından ötürü adına çıkarılan kobe 2 adlı ayakkabıda sporcunun arabasından esinlenilmiş ayakkabı biraz da kutuya benzetilmişti (u: sımayl)..jordan'ın emekli olduğu all starda hırs yapmış maçı 3. uzatmaya kadar götürmüş ve mvp olmuş kişidir ayrıca..
bu sezon sonunda olympiakos'un telaffuz edilemeyecek kadar yüksek bir ücrete transfer etmeyi düşündüğü los angeles lakers'da oynayan nba oyuncusudur.