birbirinin yalamasi olmus yazarlar – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
şimdi mesajlaştık, zirvedede beraber takıldık diye birbirlerinin kankası olduğunu düşünen, açılan her eleştirisel mesaja, " allah allah neler oluyor burada" şeklinde yaklaşıp, salya sümük çocuksu savunmalar ile birbirlerinin eteklerini tutan, arkadaşına en ufak bir laf geldiğinde, cümle alemi karşısına alan papucumun delikanlıları.." bu kadar basit mi lan arkadaşlık? bu kadar yalama olmaya ne gerek var" şeklinde sorarlar sonra adama.

kendinize gelin artık yeter. hafiften yaratıcılık kokan, birkaç yazı yazdınız diye, havalara girmek niye yahu? en havalınızı bir iki gün sonra kim hatırlayacak be? bunların modası çoktan geçti. başka şeyler bulun kendinize. dostum dediğin iki gün sonra testislerini suratına sarkıtırsa görürsün o zaman.midem bulanıyor bu olaylar karşısında. sevgili muhabbeti değil ki bu hadi neyse diyelim. hele iki erkekse sözlükte ki resmen eşcinsellik kokuyor . illallah ediyorum be..
destekçileri bulunan ve yazılanları hemen üzerlerine alınan kişilerin entry girdikleri bir başlık. bu tür yazarlar entry açılır açılmaz sazan gibi atlar entry girmeye başlarlar şeki a,b,c... hiçbir zaman birbirlerine anlaşamadıkları konularda karşı çıkmaz, gerekirse sevgililerini bile paylaşabilecek kadar dalak-böbrek-taşak arkadaşlardır. kimileri ise birbiriyle kim daha fazla entry yazacak yarışına girerler.. (bkz:sözlükte sidik yarışına girmek)
tercih edilen söyleyiş şekli yanlış,kullanılan kelimeler yanlış,böyle bir başlık açmak ise en yanlış.birbirini kollayan iki ya da daha fazla yazardan rahatsızlık duyuluyorsa,bu,bu şekilde bir başlık açmak yerine,administrator ya da moderator lerden birine özel mesaj atma yoluna gidilmesi daha doğru olabilirdi,sözlük te foruma dönmezdi.

edit : yazarların birbirini kollamasından daha doğal hiçbirşey olamaz,diğer yazarlara "bok" atılmadığı sürece.