sozlukteki dikkat cekme cabalarina bi cozum getirememek – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
aslında cok basittir.insan olmak yeterlidir.insan olup b.k atmamak,kelaynakı zor duruma düsürmemek gerekir.dikkat cekmeye calısana dikkatin kralını vermek mübahtır.
dikkat çekmek gibi gayem ; ki yok zaten böyle birbirine bişeyler sokma çabası olan başlıklara ilkkez yazmış bulunuyorum kendimi kınama boyutunu eve gittiğimde rakımı içerken düşüneceğim. (sokmak derken götümüze ampül girmiş farkındamısınız bilmiyorum) ve tekrar farkındamısınız bilmiyorum ama ben de farkında olmak zornda kaldım çünkü artık kimilerinin sayesinde sözlüğe siktiri çekip yazmayacağım ki bu benim için hoş bir durum değil(yazmamam da kimisinin umrumdan olmayacak,ayrı) hoş olmayan 3 5 densizin yüzünden sözlüğü terketmek. millet götüyle gülerken sizlere, siz neden gölgede boks yapıyosunuz anlamış değilim yazma hevesimin içine faşist bir eylemle sıçmanızla kalmamakla sözlüğü foruma çevirdiniz, foruma çevrildiği gibi yetmediği gibi bu mahalle aranızdaki problemleri sözlüğe neden taşıdınız?

benim huzurum kaçtı ve sanıyorum ki sözlükte seviye kalmadı seviye derken kimisi üzülecek düşünecek seviye derken neyden bahsettiğimi anlamaya çalışacak ama nafile.

daha dazla yazamicam rakı ve mezeyi arkadaşım hazırlamış kazım koyuncu da beklemez sizlerin sokumdan işleriyle uğraşmak sofraya ve müziğe haksızlık olacak yapmayın hepimizi yazarız=)

bu yazdığımın sözlük formatına uygun olmadığını bilerek hem sözlük kurallarını çiğnettiniz bana hem sickimde olmayan bir eylemle başbaşa bıraktınız beni, o eylem de şu ki asla dönüp bu konuya bakmayacağım. hakkımda kim ne yazarsa yazsın hiç ilgilenmeyeceğime emin olabilirsiniz. hayatımda ilkkez hakkımda neler yazılacağına hiç bukadar duyarsız kalmamıştım,duyarsız kaldım çünkü hakkaten saçmalak sathını açtınız.

ben kimim kısaca söylim sizin yazmanıza gerek yok

(bkz:topalsolucan)
sözlükte bir takım yazarların dikkat çekmek için çırpındıktan sonra bir anti+kahraman haline geldiklerin düşünürsek son derece sinir yıpratıcı amma ve lakin eğlendirici olduğunu düşündüğüm sorun(sal).