yemek yapmayi bilen erkek – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
bir de yemek yapmayi ögrenmek zorunda kalan erkek vardir. aileden uzakta uzunca bir süre bekar hayati sürdürecekse her allahin günü makarna ve yumurta ikilisinin onlarca varyasyonu da bir süre sonra sikar. artik yeni seyler yemek ister insan. para meselesi yüzünden hep disarida da yenmez. böylece kolaylarindan baslamak suretiyle diger yemek cesitlerine el atmak zorunda kalir.
ev arkadaşım olan sözlükte tevfikchayan mahlaslı arkadaşımız bu kategoride ilk 5e rahat girer. doğu ve güney mutfağını ustalıkla icra eden bu arkadaş elinden tutanı olsa şu an hilton otellerinde baş ahçı olarak kesin iş bulur. öyle ki 2 gram malzemeden yaptığı orgazmik yemeklerle bendenizin 93 kiloya kadar çıkmasına vesile olmuş, spor salonlarına bi ton para bayılmama neden olmuştur. (u: bu sene yemekler senden)

erkek dediğin de yemek yapmasını bilecek. sadece erkek te değil tüm insanlar yemek yapsın. yapmayan/yapamayan intahar etsin bence. (u: intaharlardayım mode on)
hergün tost ,ekmek arası yemekten sıkılıp ,önceleri arkadaşlarını kobay olarak kullanıp sonralarıda annesinden güzel yemekler yapabilen erkektir (u: abarttım biraz)(u: anneden anneye değişir tabü) .efenim yemek yapmak zor değildir ratatouilledeki fareniin anlattığı üzere mantar lezzetlidir peynirde lezzetlidir ikisi bir arada olunca daha lezzetli olur bunada eritilmiş peynirşi kiremitte mantar denir .(u: yemek olmuş olur)
bilkentte okuyan eskişehirli kuzenimin krep yaptıgını duydugumda dudaklarımın uçukladıgı an,az da olsa halen var olduklarına inandığım baş tacı edilesi topluluk
yemekten kasıt asla ve asla yumurta, makarna olmamalıdır. yemek yapmayı bilen erkek kategorisine girebilmek için, en azından pilav, patates yemeği, taze fasulye yapabilmelidir.

(bkz:kendimden biliyorum)