kutuphanede bulunup zirveye tesrif etmeyen yazarlar – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
aralarında umursamayanlar da vardır ders calısanlar da işi olanlarda.dikkat edilmesi gerekenler umursamayanlardır ki akla soru işareti getirir ve madem umursamıyorsun neden yazıyorsun sorusunu sordurturlar.
asla ve kat-a, ilk başta zirve masasında olup sonradan başka masalara kayanlar kadar garip değillerdir.. (u: ciddi bir işi olanlardan bahsetmiyorum) (u: anladın sen onu)
bizim katılmama nedenimiz tamamen ders çalışmaktır. son bir dersimiz kalmıştır riske edemeyizdir, zaten boşu boşuna kalmışızdır ve yine aynı şeyi yaşamak istemiyoruzdur, kimseden ne korkumuz ne de çekindiğimiz vardır. 22sin ve 21sin ne demek onları da anlamamışızdır
bi işte çalışmam nedeni ile gelemediğim güzelim zirvedir. sadece cumaları çalışmam ve zirvenin de cumaya denk gelmesi tamamen şanssız bir olaydır benim tarafımdan. biz de tanışmak isteriz görüşmek isteriz. nedensizlik söz konusu degildir. hele korku hiç değildir. bu kadar yadırganmaması gerekir. ınşallah bi dahaki zirveye...

EDIT: Baslıgı yanlıs anlamısımdır. Kutuphanede bulunan yazısı gözümden kaçmıştır. Özürü borç bilirim..
herkes kendi ipiyle sallanır ve kimseden hiç bir kul hesap soramaz.oy sandığında a partisine oy verdim deyip de z partisine oy veren insan mı yoktur.fakat milletin iradesi eğer bu denli içten pazarlıklıysa o zaman yasama organının da münafıklığı tartışılır.

kesinlikle haklı bir sebepleri vardır.bence atışma tarzı entry girmede ustalaşmış yazarların birbirine mesaj da yollayabiliyor olmaları konusunda bilgilendirilmesi gerekir.
amacı toplantıya gelmek olmayan,amacı toplantıya gelecek cesareti olmayan bayan yazarlara(tercihen erkekte olabilir) belki cesaret vermek belkide cesaretlerini kırmak olan yazar(lar)dır.ulu bir amaca hizmet eden bu arkadasları cok uzmemek gerek belkide nede olsa insanlık hali.
çaktırmadan kitaplar arasında dolaşıp sinsi bir işgüzarlıkla acaba nerdeler lan, nasıl tipler, içlerinde güzel hatun var mı acaba diyen yazarlardır. pek bi dedektif sherlock holmes modundadırlar.