hocalar hakkinda sozlukte hakaret etmek – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
yapıldığı takdirde ilk uyari olarak 24 saat suspend verdiren eylemdir. platform çoktur, hakaret etmek isteyen blogspot.com da bir blog açsin ne yaparsa orda yapsin dedirten eylemdir.

(bkz:ydü sözlüğü yem etmeyiz)(u: burasi kimsenin serbest kürsüsü degil)(u: hakaret edeceksen yeri burasi da degil)
ydü sözlükteki yakın ortamı arkadaş muhabbeti ile karıştırmış yazarlardır bu eylemi yapanlar..uyarı sonrası devamı gelmesi çok hoş karşılanmamalıdır..(u: öyle de olmuş sanırım zaten)
yapılmaması gereken iştir. hocanın yanına gidip sözlük adına otobüs istenirse o dakika kendi başlığına bakıp iyi bişeyler yazın bende dilekçeyi yazayım şeklinde diyaloglara maruz kalınabilir... (u: ali bizden'in odasında yaşanmıştır)
birinin ya da bir şeyin 'hakkında' hakaret etmek zaten mümkün değildir, zira hakaret direk zatın kendisine edilir. hocaların hakkında sözlükte küfürlü konuşmak, hocaların hakkında ileri geri konuşmak gibi eylemler daha olasıdır, ona da sözlük izin vermiyor gördüğünüz üzre.(u: swh)
akılsızlıktır, el altından arkadaş arasında yapılması gereken bişeyi sözlükte yaparsan zaten seni admin kovalasın emi, hoca öyle ulu orta çekiştirilir mi, ondan sonra duyar o sana çektirir