gokhan gonul – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
4 ocak 1985 samsun doğumludur... sağ bektir. gençlerbirliği oftaş'tan fenerbahçe'ye transfer olarak 4 yıllık sözleşmeye imza atmıştır. gökhan gönül 2006/2007 sezonunda oynadığı tüm maçlarda çok iyi bir performans göstermiş ve geleceğin yıldızı olarak gösterilmektedir. fenerbahçe'de 77 numaralı formayı giymektedir. 17 kasım 2007 tarihinde milli formayı ilk kez norveç'e karşı giydi. henüz golü bulunmayan futbolcunun nihat'a yaptığı bir asisti bulunmaktadır.ve ardından çıktığı bosna hersek maçınında en iyi oyuncularındandır....

27.02.2008 tarihindeki 6s maçında muhteşem futbol oynayıp muhteşem 1 de gol atmıştır, ancak top toplayıcı veletin yaptığı (u: piçlik)yüzünden 2.sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştır!!!

türk futbolunun parlayan yılıdzlarındandır!!!!!
fenerbahce takımında sevılmeye deger tek futbolcudur(bence,cunku galatasaraylıyım).son mactada muthıs bır gol atmıs buyuk bır alkıs hak etmıdır ancak gordugu kart tamamen haklıdır cunku kendısı topu once ıstemıs sonrada egılerek topu almamıstır.buna ragmen gelecegın yıldızıdır ınsallah olsun kı mıllı takımımızda kazansın.....
dünyada eşi benzeri olmayan bir kırmızı yemiş,bunu kesinlikle haketmemiş,yetenekli,delikanlı futbolcu. (u: bjkliyim) (u: doğrucudavut)
sezon içindeki performans düşüklüğü gazeteler tarafından borç batağına bağlanmış imba futbolcu.neymiş gökhan lamborghini almış da parasını ödeyemiyormuş,aziz yıldırıma gitmiş azizde buna alırken bana mı sordun ödemiyorum borçlarını demiş,olmuş da olmuş.ulan kargalar güler bu önermelere,yani aziz yıldırım düşmanlığı zaten olan bir mevzuat,bunu bu şekilde deşmenin bir faydası yok,üstelik komik görünüyor artık bu şekilde diyaloglar.

gökhan: başkanım 2 ıslak hamburger vardı di mi sizin?

aziz: hı hı

gökhan: 50 kuruş bozuk var mıydı 100ü bozmuyolarda..

aziz: ne 50 kuruşu ! hamburgerleri yerken bana mı sordun pezevenk