2010 yılında, Victoria, melbourne'da kurulmuş avustralya'lı saykedelik rock grubu.
Kendilerine sadece rock grubu demek biraz haksızlık olsa da, tüm albümlerinin ortak noktası saykedelik öğeler barındırmasıdır. 10 senelik kısa geçmişlerine 15 stüdyo albümü ve sayısız konser sığdıran grup, tükiye'deki en büyük bilinirliklerini, 2017 senesinde çıkardıkları flying microtonal banana albümü ile kazanmıştır. bu albüm, mikrotonal olarak modifiye edilmiş bir gitar ile kaydedilmiş ve büyük oranda türk folk müziğinden etkilenilerek hazırlanmıştır. mikrotonal bir başka enstürman, bağlamadır.
2017 senesinde bu albüm dışında 4 başka albüm çıkaran hayvan adamlar, bir rekora imza atarak, 1 yılda 5 albüm çıkartmışlardır.
grubun diskografisi :
12 bar bruise (2011–2012)
eyes like the sky (2013)
float along – fill your lungs (2013)
oddments (2014)
ı'm in your mind fuzz (2014)
quarters! (2015)
paper mâché dream balloon (2015)
nonagon ınfinity (2016)
flying microtonal banana (2017)
murder of the universe (2017)
sketches of brunswick east (2017)
polygondwanaland (2017)
gumboot soup (2017)
fishing for fishies (2018)
infest the rats' nest (2019)