1990 dogumlular – ydü sözlük – kibris ta bir sözlükcük | artik haber daha yakin
bunların ya alayı beyinsiz yada günümüz itibari ile hepsi ergen sayıldıkları için beyinsize andırmaktadırlar. yakın geçmiş tarihten bi haber sadece okuldan öğrendikleri ile idare eden ,meraksız şuursuz zavallı bir kitledir. bunlardan adam olacakta ben görecem dedirten daha kendilerini ifade etmeyi dahi beceremeyen uzun boylu ama düşüncesiz insanlardır.

umarız ergen sayıldıkları için bukadar kendini bilmezlerdir.ileride insan olabileceklerini allatan niyaz ettiğim salaklar toplulugudur.
çoğu tarihi, geçmişten gelen bir kısım değerlerini kaybetmiş, hayattaki zevkleri iyice amerikan özentisi olan topluluktur. tabii ki yetiştirmeye bağlı istisnalar da olabilir. ama genel olarak burnu büyük bir kesimdir bunlar.
yasına nazaran oldukca bılgılılerıde olanlarıda vardır.bu sene universite tecrübesine sahip olacaklardır tabi kazanabilenler.bu topluluğada teknoloji çoçuklarıda denebilir.
cocuklar,cocuksular.ama yıllar onlarıda agırbaslı,ciddi,oturaklı yapacak.

bu gibi durumları zamana bırakmak lazım.
benden 3 yaş küçük olan insan topluluğudur ama ben onların yanında küçük görünüyorum yeni nesil büyüyerek çoğalıyor (u: heheheheh)