yazar adı gereklidir!

göster şifre gereklidir!

şifreni mi unuttun?

yazar adı gereklidir!

e-mail gereklidir!

göster parola gereklidir!

7 + 12 =

şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdaki bölgeden şifrenizi sıfırlayabilirsiniz!

e-posta gereklidir!

girişe dön

kapat
ydusozluk ydusozluk ydusozluk
  • burzum

    varg vikernes ın tek kişilik black metal projesi .


    diskografisi:


    demo i demo, 1991


    demo ii demo, 1991


    burzum demo, 1992


    burzum full-length, 1992


    aske ep, 1993


    det som engang var full-length, 1993


    hvis lyset tar oss full-length, 1994


    burzum / aske best of/compilation, 1995


    filosofem full-length, 1996


    dunkelheit video/vhs, 1996


    dauði baldrs full-length, 1997


    1992-1997 boxed set, 1998


    hliðskjálf full-length, 1999


    anthology best of/compilation, 2002


    anthology (2008) best of/compilation, 2008